Merken

Blune
Bekijk de producten

Blune uit Parijs

Cos I Said So
Bekijk de producten

COS I SAID SO is een Antwerps merk, opgericht in 2016 door Sofie Ysewijn en staat voor gemakkelijke pasvormen en comfortabele basics in unisex kleuren, perfect om het hele jaar door te mixen en matchen. De handgetekende afbeeldingen geven het allemaal een kenmerkende touch. Ze kleden de stedelijke mini-malist. De kleding is gemaakt van biologisch katoen en heeft het OEKO-TEX certificaat. De belangrijkste focus is om zo duurzaam en ecologisch mogelijk te zijn.

Imruby
Bekijk de producten

Imruby is een Belgisch merk voor meisjes die strikjes dragen om te spelen, die in plassen springen, die jurken en laarzen combineren, die niet bang zijn om vies te worden, die kleedjes op de fiets dragen en jeans op feestjes, die kniekousen dragen en die snuffelen door de garderobe van hun mama. Je zult versteld staan van onze charmante clips, haarbanden en scrunchies die echt blijven zitten, in tegenstelling tot je actieve meid. Gedurfde kleuren en zelfs de manier waarop deze accessoires worden gedragen, duiden allemaal op individualiteit. En hoewel het speelse de kinderen direct aanspreekt, is de kwaliteit van de producten net zo belangrijk. Elk stuk is handgemaakt. Ze werken in kleine oplages zoeken naar restjes zachte kwaliteitsstof. Elke collectie gaat verder dan de voorbijgaande trends en presenteert een selectie van tijdloze gelimiteerde stukken waar je seizoen na seizoen van kunt genieten. Onze accessoires zijn gemaakt om van te houden, perfect om mee te spelen en leuk om te dragen!

Kik*Kid
Bekijk de producten

Kik*Kid uit Nederland

Little Indians
Bekijk de producten

Bij Little Indians vind je een mooi assortiment van accessoires en neutrale babyspulletjes.

MP Denmark
Bekijk de producten

Met het Deense merk MP Denmark halen we een topper in huis voor de kadeekes hun voeten en benen. Mooie broekkousen en sokken en dat in prachtige kleuren zoals we Deens design gewend zijn. Ze hebben (broek)kousen in katoen en in wol voor extra warme beentjes en hun babysokjes blijven mooi zitten waar ze horen te zitten. Super toch!

Nadadelazos
Bekijk de producten

Nadadelazos (vertaald; zonder linten franjes) werd in 2010 in Madrid, Spanje, gestart door de Duitse ontwerpster Kristina Laux. Bij Nadadelazos geloven ze dat de realiteit van onze kinderen 'hun realiteit' is en niet de onze; een wereld van nieuwe emoties, een wereld van plezier, vreugde en glimlachen en ook van kinderachtige driftbuien, mokken en woede. Laat kinderen vies worden, in plassen trappen, spatten, onderzoeken en, uiteindelijk, zich vrij voelen én vrij zijn in hun verbeelding, fantasieën en creativiteit. Zonder linten, zonder beperkingen.

Play Up
Bekijk de producten

Play Up is een kledingmerk voor baby's en kinderen van 0 tem 14 jaar met volledig Portugees ontwerp en fabricage. Ze hebben een passie voor alles wat met de kindertijd en het groeiproces te maken heeft. Ze bestuderen de functionaliteit en het ontwerp van elk stuk grondig en zoeken naar de beste materialen. Play Up herken je aan het zachte, aardse kleurenpalet en heeft een bohemian toets. Ze hebben oog voor het milieu en zijn grote voorstander van Slow Fashion.

Quincy Mae
Bekijk de producten

Quincy Mae is ontworpen door Kelli Larson en is een babymerk met mooie kledingkleding en accessoires. Quincy Mae stelt eenvoud voorop: een zacht kleurenpalet, minimale prinspatronen en zachte stoffen. Voor de collectie wordt alleen gecertificeerd biologisch katoen gebruikt.

Vega Basics
Bekijk de producten

Waar Ibiza en Antwerpen elkaar ontmoeten...

Vega Basics is een label opgericht in Antwerpen in 2019 met roots in Sant Josep, Ibiza. Hun doel is om items aan te bieden die comfortabel zijn om te dragen voor de kleintjes en die mooi zijn om naar te kijken voor de ouders.

Ze zijn geïnspireerd door hun dagen op Ibiza als ze 's ochtends met hun kadeekes spelen op het strand, 's middags lang lunchen in een chiringuito en 's avond een wandeling maken door Dalt Vila.

Tussen stad en strand brengen ze een bohemien tintje aan de kleerkast van jouw kadeeke. Ze willen items aanbieden die bedoeld zijn om altijd te worden gedragen: ontspannen, maar nooit underdressed.