• -50%
-50%

Longsleeve Who Sierra

€ 33,50
€ 16,75 50% korting
incl. BTW

A MONDAY IN COPENHAGEN

T-Shirt Who Sierra

Maat
Aantal
Op voorraad

100% organisch katoen

Collectie: najaar 2020

 

A MONDAY in Copenhagen is ontworpen in Kopenhagen en gemaakt met liefde en respect voor kleine mensen die het durven te dragen. Het merk is opgericht in 2017 en de naam weerspiegelt de naam van de oprichtster Anne Katrine Montag. A van Anne en MONDAY van haar familienaam Montag. Omdat Kopenhagen geweldig is, moest het een onderdeel van de naam zijn. De stad betekent veel voor hun ontwerpfilosofie. Kopenhagen is een kindvriendelijke stad met veel ervaringen die de zintuigen van de kinderen prikkelen. Het is een metropool van verbazingwekkende en inspirerende culturen en een harmonische symfonie van prachtige kleuren, trends en tradities. Anne Katrine Montag werkt al enkele jaren in kinderkleding en wilde met A MONDAY in Kopenhagen een tijdloos kinderkledingmerk creëren met de filosofie om draagbaar, modieus en milieuvriendelijk te zijn.
Ze houden van kinderen en de collecties zijn gemaakt van de emoties en gevoelens van wat er in het dagelijks leven om hen heen is. De collecties zijn geïnspireerd op elementen uit de natuur en de stadscultuur met een eenvoudige en exclusieve uitstraling die kinderen hun eigen persoonlijke stijl geven.
Elke collectie is gebaseerd op elementen uit mode, nieuwe trends, functionaliteit, beweging en een zorgvuldig gedefinieerd kleurenuniversum dat A MONDAY in Copenhagen iets speciaals maakt.
Ze streven ernaar om betaalbare luxe kleding voor elke dag te maken. Hun stijl is uniek met de kleine details die het verschil maken. Het is belangrijk voor hen dat de kleding comfortabel aanvoelt en ze streven ernaar een merk te zijn dat kinderen ook zelf kiezen. De kleding wordt gemaakt van hoogwaardige stoffen waarbij kinderen en het milieu centraal staan. De collecties zijn voornamelijk gebaseerd op materiaal die 100% biologisch of OEKO-TEX gecertificeerd zijn.

Datasheet

Collectie
Najaar 2020
Voor
Jongens
Voor
Meisjes

Specifieke referenties

ean13
5714299012716