DECEMBER 2020: een terugblik

Wat een jaar was 2020! Het begon nochtans vrij goed. De voorjaarscollectie startte vlot en we waren volop bezig met de voorbereidingen van ons evenement 'ZotWijs'. Net toen we beslist hadden om te stoppen met onze job in het onderwijs, kwam Corona heel snel dichterbij en werden we gedwongen om onze winkel te sluiten. In het begin was het een beetje (veel) wennen aan de nieuwe situatie met ons vier thuis. Gelukkig konden we op onze klanten rekenen en begonnen jullie lokaal online te shoppen. Nogmaals dikke merci daarvoor.

Gelukkig werd het snel mooi weer en konden we veel aan-foto's maken. Laat ons zeggen dat we van alles hebben beloofd aan onze kadeekes. ;-) Tussen het preteachen door maakten we jullie pakjes klaar en reden we met onze KDkesmobiel rond. Op de duur waren we een rijdende schoenenwinkel. :-) En ergens had deze periode ook wel zijn charmes. Het deed deugd om jullie blije gezichten te zien. Zelfs fietskoerier meneer KDkes ontsnapte er niet aan en werd tijdens het goede weer ingeschakeld.

Toen de winkel terug opende, voelde het in het begin onwennig en 'raar' aan. Gelukkig kregen we al snel ons vertrouwde gevoel terug en geraakten we gewoon aan het 'nieuwe normaal'. De najaarscollectie had hier en daar een beetje te kampen met leveringsproblemen, maar we waren zo blij toen we merkten hoe graag jullie nieuwe collectie wilden kopen. Een tweede lockdown hadden we niet verwacht, maar in november was het weer van dat. Omdat we niet zo goed kunnen stilzitten, zijn we dan maar begonnen met de winkel een beetje te verbouwen.

Als ik aan 2020 terugdenk, moet ik altijd aan onderstaande foto denken. Die vat zo mooi samen hoe 'anders' 2020 was. Dikke merci aan Jef Pauwels die spontaan de foto nam. een mooie herinnering aan een speciale periode. Ondertussen houden we ons hoofd rechtop en blijven we vooruitgaan. Laat ons hopen dat we in 2021 ons leven een beetje beginnen terug te krijgen. We wensen jullie alvast een mooi jaar toe en het allerbelangrijkste een goede gezondheid.

IMG_2237.JPG

DECEMBER 2020

In onze zoektocht naar nieuwe babyspullen botsten we op het Belgische merk: Vega Basics

De haarbanden vonden we supercute en ook van de knittruien waren we fan van het eerste uur. Eenvoudig, gemakkelijk en mooi. Een prachtige combinatie. Vooral de combinatie van de truien met de gabriel tights zijn om op te eten. Het zijn precies teddybeertjes! En om dan nog maar te zwijgen over dat schattig 'pamperpoepke' dat zo mooi uitkomt. Dit outfitje heeft een aaibaarheidsfactor van 200%.

Wat extra leuk is, is dat Vega Basics Belgisch is. Vega Basics is namelijk opgericht in 2019 in Antwerpen en dit met een knipoog naar Ibiza. (Wacht maar tot je het leuke zomersetje ontdekt.) Uitgangspunt van de ontwerpster is: comfi, maar nooit underdressed en dat in mooie, zachte naturel tinten.

vega-basics-ibiza-kinderkleding-online-kdkes-10.jpg Foto%2010-12-2020%2015%2018%2022.jpg

DECEMBER 2020

We vonden het een goed idee om ook een aantal babyaccessoires in huis te hebben. Toen we Mushie ontdekten waren we op slag verliefd. Wat ook leuk is, is dat zij samenwerken met Bibs, waardoor deze twee perfect te combineren zijn. Toen onze eerste levering toekwam, begonnen zelfs onze eierstokken spontaan te rammelen bij het zien van al dat moois. Mushie maakt gebruik van duurzame en milieubewuste materialen en daar kunnen we alleen maar blij om zijn.

M-juni%20(42%20of%2074).jpg 

DECEMBER 2020

We verwelkomen ons eerste nieuwe babymerk: Welkom BIBS.

Het Deense merk BIBS maakt al ruim 30 jaar fopspenen in een klassiek design en is hipper dan ooit. Je vindt ze in allerlei prachtige kleurentinten. De tutjes zijn gemaakt van 100% natuurlijk robben en zijn volledig BPA-vrij. Ecologisch en gezond, daar houden ze van. Door de typische ronde vorm schuren of irriteren deze spenen de huid van de kleine kadeekes niet. Ze stimuleren de zuigreflex en doordat ze de vorm van de tepel nabootsen, zijn deze tutjes ideaal wanneer je baby borstvoeding krijgt. 

Bibs fopspenen Colour_Model_LOW_23.jpg

NOVEMBER 2020

We wisten dat we dit seizoen met een 'gat' zaten bij onze baby's. Maar we hebben een oplossing gevonden. Wat zouden jullie ervan vinden, mochten we vanaf dit seizoen ook andere babyartikelen verkopen buiten kleertjes.

 

NOVEMBER 2020

Er gebeurden rond middernacht nogal 'vreemde' dingen bij KDkes. Kijk... als je durft!