KDkes

Kadeeke (zn., het ~(o.), ~s) [ka•de:•kə]

1. vooral in het mv. kind, nakomeling

2. kastaar, durver, deugniet, sloeber

3. winkeltje in Deinze met kleerkes voor ondeugende madammekes en meneerkesAls mama van twee ongelofelijke kadeekes vind ik het superleuk om telkens weer op zoek te gaan naar toffe kleertjes. Tijdens mijn eerste zwangerschap vond ik het precies moeilijk om leuke kleertjes te scoren voor jongens. Bij die zoektocht viel mijn oog op een aantal toffe onlineshops. Een nieuwe wereld ging voor mij open! (Tot groot jolijt van de hubbie...) Nieuwe collecties bekijken, snuisteren op beurzen,... Dit vond (en vind ik nog steeds!) heel plezant. Stilletjes begon ik te dromen om daar iets meer mee te doen. Na 2 jaar twijfelen, wikken en wegen heb ik eindelijk besloten om de sprong te wagen: ik combineer mijn job in het onderwijs met een knus kinderkledingwinkeltje en waar kan ik dat gezelliger doen dan bij mij thuis. De plannen werden gesmeed, mijn bureau werd ontruimd (Wat verzamelt een mens toch allemaal op zo'n korte tijd?) en boekenkasten maakten plaats voor kledingrekken. Een geslaagd resultaat, al zeg ik het zelf. 

De naam voor de winkel kwam er vrij snel. Een goede naam was voor mij: eenvoudig uitspreekbaar, niet te ver gezocht en toch een link met mezelf. Aangezien ik het vaak over mijn ‘kadeekes’ heb, was de keuze snel gemaakt: KDkes was geboren! 

Vanaf 2017 zijn jullie allemaal van harte welkom in de Torenstraat 50 te Deinze! Je kan KDkes rechtstreeks betreden via de zijkant aan de oprit. Ik ben steeds open op woensdagnamiddag, vrijdagnamiddag en zaterdag. Mocht je liever toch op een ander moment komen, contacteer mij gerust om af te spreken. Aangezien ik parttime werk, zijn er nog andere mogelijkheden om langs te komen. 

Wil je de collectie liever eerst eens op voorhand bekijken dan kan dit hier op de webshop. Heb je het te druk om naar de winkel te komen? Geen probleem, je kan ook online bestellen en dan wordt het bij jou thuis of in een postpunt geleverd.

Wie weet tot binnenkort!

Mel x

UPDATE 2018:

KDkes verhuisde in september 2018 naar Tolpoortstraat 64 in Deinze.

Open op: woensdag van 10u-12u en 14u-17u30

              donderdag van 10u-12u en 14u-17u30

              vrijdag van 10u-12u en 14u-17u30

              zaterdag doorlopend van 10u-17u30

of op afspraak: 0468/33.30.30 of info@kdkes.beSTENEN WINKEL:

Tolpoortstraat 64, 9800 Deinze

WEBSHOP:

www.kdkes.be